Special Tour de France 2021

Daar waar veel wielerkenners dit jaar, net als vorig jaar, een tweestrijd verwachten tussen de Sloveense slopers Tadej Pogacar en Primoz Roglic, zijn er toch ook liefhebbers en Tourvolgers die een van de vele outsiders bovenaan hun lijstje van mogelijke Tour de France-winnaars hebben staan. En dat er veel outsiders zijn kun je horen in de Special Tour de France 2021, die de Voorste Kamer ook dit jaar weer heeft samengesteld.

Mathieu van der Poel doet voor het eerst mee aan de Grande Boucle, en hij heeft zijn zinnen gezet op de eerste etappes en op de gele trui, waarna hij na een dag of 10 afstapt om zich voor te bereiden op de Olympische Spelen. Of toch niet? En Steven Kruijswijk en Wilco Kelderman dan? Nou, zij voelen zich sterker dan ooit en mikken beiden op een hoge klassering in het eindklassement. 

Bernard Hinault geeft ook zijn ongezouten mening, met name over de etappes die door zijn Bretagne lopen. Alle andere etappes komen ook in vogelvlucht langs en zijn bovendien te voelen, als je naast deze Special ook de reliëfversie van het parcours van deze bijzondere Tour de France 2021 besteld. Geef bij het bestellen van de special aan dat je ook graag de reliëfkaart ontvangt. 

Bestellen?

De special Tour de France 2021 is vanaf 22 juni als geschenkexemplaar te bestellen op Daisy-cd en ook als uitleenexemplaar te bestellen als streaming. De special duurt ongeveer 120 minuten en is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen: 070 – 338 15 00, of per e-mail: klanten@passendlezen.nl. Voor de liefhebbers is er ook een reliëfkaart van het parcours met bijbehorend overzicht van de bergetappes.