Zapp!

Zapp! 3: De verborgen parels van de Efteling

Misschien ben je er al honderd keer geweest: de Efteling. Toch durven we te wedden dat je nog niet alles over het themapark weet. Van details die iedereen over het hoofd ziet tot bijzondere achtergrondverhalen van attracties: pretparkvlogger Niels Kooyman, vooral bekend van YouTube, leidt je in een reportage langs de verborgen parels van de Efteling. (Audio).

 

Verder: In de rubriek 'Zapp! tipt cultuur' vertellen we je waar je alle Oscar-winnende films kunt vinden (en geven we je als extraatje een albumtip). Ook brengen we je op de hoogte van de modetrends voor dit voorjaar, luister je naar Joost Klein en K-pop, leer je hoe TikTok-dansjes popcultuur hebben veranderd, en kom je erachter dat hardop zeggen dat je geld spaart tegenwoordig cool is (en daarbij geven we je tips hoe je het beste kan sparen).

Over Zapp!

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00