NCT

NCT 1: Artificial intelligence, Audible en batterij optimalisatie

In de NCT van januari maak je op een wel heel directe manier kennis met Artificial intelligence. Op dat vlak zijn de ontwikkelingen de afgelopen tijd hard gegaan. Naast een website die je helpt met het beantwoorden van allerlei vragen is er speciaal voor blinden en slechtzienden nu ook een app die door middel van AI houdbaarheidsdata kan laten voorlezen. Sander laat je horen hoe dat klinkt in dit fragment van de app Zuzanka. (Audio, opent in nieuw venster)

Verder gaan we in op de gesproken boeken app van Amazon, hoe toegankelijk is Audible nou eigenlijk, en wat is daar zoal te vinden?
Tot slot is er de bijdrage van Drenth en de Haan over batterij optimalisatie voor IOS en de selectie van de reguliere computerbladen. Bij dezen geven we je alvast een overzicht van de links uit die artikelen. (PDF, opent in nieuw venster)

Over NCT

Met NCT blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de computerwereld, hulpmiddelen, aanpassingen, elektronica, apps etc. Zoek niet zelf: hier staat alles op een rijtje. Met vaste rubrieken als Apps, Nieuws, Vrije Schrijfruimte, Helpmenu, Mediafiles en regelmatig een reportage of interview. 

Een proefnummer of een abonnement op NCT vraag je aan bij:
Passend Lezen, via klanten@passendlezen.nl of 070 - 338 15 00.