NCT

NCT nr. 6: Audiosoftware, Innovation tours en puzzels

Soms komen vragen en antwoorden op het juiste moment samen, zo blijkt uit de NCT van de maand juni. De vraag was welke software toegankelijk is voor beginnende podcastmakers, het antwoord komt in de vorm van een uitgebreide bespreking over Audacity.

Een andere vraag was wat te doen deze zomer, want het duurt nog zo lang tot de volgende Ziezo Beurs. Een antwoord kwam in de vorm van de Baggage Innovation Tours: de hulpmiddelen komen deze zomer gewoon naar je toe. Luister maar eens naar dit fragment.

En dan is er ook nog een vraag betreffende digitale puzzels, waarvan de hoop wordt uitgesproken dat een aantal antwoorden komt van mensen met een visuele beperking, en natuurlijk in het bijzonder van abonnees van NCT. En ook de vraag waarom er nog geen uitstootapp is wordt behandeld en beantwoord.

Verder zijn er weer de leukste en meest informatieve apps, en nieuws dat je niet mag missen. Bovendien zijn er de artikelen uit de computertijdschriften en de Digitaalgids, die voor iedereen zeer de moeite waard zijn en die ook menig vraag en antwoord zullen bevatten.

De Internetadressen die voorbij komen in NCT nummer 6 vind je via dit PDF-document.

 

 

 

Over NCT

Met NCT blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de computerwereld, hulpmiddelen, aanpassingen, elektronica, apps etc. Zoek niet zelf: hier staat alles op een rijtje. Met vaste rubrieken als Apps, Nieuws, Vrije Schrijfruimte, Helpmenu, Mediafiles en regelmatig een reportage of interview. 

Een proefnummer of een abonnement op NCT vraag je aan bij:
Passend Lezen, via klanten@passendlezen.nl of 070 - 338 15 00.