NCT

NCT ook in 2022 weer informatief, interessant en boeiend

Begeleide Toegang, een begrip waar even over nagedacht moet worden, maar ook een functie waaraan niet veel smartphone gebruikers zullen hebben gedacht, wordt uitgebreid behandeld in de eerste NCT van 2022.

Want waar is deze functie nu eigenlijk voor? En hoewel het deze keer niet helemaal om de Opdrachten app draait, gaan we via een opdracht trachten uit te leggen wat je er mee kunt en wat het effectieve nut is, te beginnen in dit fragment.

Verder zijn er verschillende manieren om boeken op aangepaste manieren te lezen. Je hoort een aantal aanvullingen op de manieren die je in een vorige NCT kon horen. Ook lezen we een bespreking over de Hable One versus de Rivo, staan we kort stil bij de CES Beurs in Las Vegas, waarschuwen we voor cybercriminelen, en zetten we weer een aantal zeer interessante apps en nieuwtjes op een handige rij.

In de artikelen uit de verschillende computerbladen hoor je onder andere hoe je nooit meer je sleutel verliest als je de juiste sloten op je huis laat zetten. Maar er is natuurlijk nog veel meer, en als je dat allemaal tot je beschikking wil hebben, dan neem je gewoon een abonnement op een van de meeste gelezen audiotijdschriften bij Passend Lezen.

De internetadressen die langskomen in NCT nummer 1 kun je ook vinden via dit PDF-document.

 

 

Over NCT

Met NCT blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de computerwereld, hulpmiddelen, aanpassingen, elektronica, apps etc. Zoek niet zelf: hier staat alles op een rijtje. Met vaste rubrieken als Apps, Nieuws, Vrije Schrijfruimte, Helpmenu, Mediafiles en regelmatig een reportage of interview. 

Een proefnummer of een abonnement op NCT vraag je aan bij:
Passend Lezen, via klanten@passendlezen.nl of 070 - 338 15 00.