Specials 2022

Special Mode & Kleding Zomer 2022

Korenblauwe breisels en zachtgele rokken en jurken; deze items en kleuren tref je zeker aan in de fysieke en digitale kledingrekken dit seizoen. Daarom hoor je ze voorbijkomen in het modenummer van CTM, samen met de statement blouse, de wijde zomerpantalon, minirokken en zachte ruitjesprints.

Uiteraard is er weer een Kledingkast van én we verdiepen ons in het fenomeen van de virtuele mode: een nieuwe manier van kleding ontwerpen, kopen, bezitten en beleven. Verder een gesprek met mode-journalist Natasja Admiraal over haar ‘Mode ABC’. Vóór de A van het Adamskostuum start deze uitgave met de bijna filosofische vraag ‘Waarom dragen we eigenlijk kleding?’. Je krijgt een beschrijving van de bonte vormgeving van dit heerlijke kijkboek én we behandelen de letter D uit het Mode ABC; de Dokterstas, Dr. Marten’s en... de Drollenvanger!

De special Mode en kleding Zomer is gebaseerd op nummer 7 - een mode-editie - van luistertijdschrift Cultuur, Trends & Mode (CTM). Abonnees van CTM hebben deze editie al automatisch thuisgestuurd gekregen. De special Mode en Kleding Zomer is vanaf nu als geschenkexemplaar te bestellen op Daisy-cd en ook als uitleenexemplaar te bestellen als streaming. De special duurt ongeveer 150 minuten en is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen