Zienswijs

Zienswijs 7/8: Dubbeldik en toch ook weer niet

Een audio-cd kan 70 minuten geluid bevatten. Wordt het 1 minuutje meer, dan is er kans dat het systeem die laatste minuut op een nieuwe cd zet. En dat dus voor iedere Zienswijs-abonnee. Het is één keer gebeurd en zeker niet de bedoeling. Daarom duurt Zienswijs 7/8, het ‘dubbelnummer’, gewoon net zo lang als anders. Met een flink aantal korte artikelen proberen we toch een gevoel van Lekker Veel te geven. Maar de interviews worden niet korter, daar zijn ze te leuk voor. 

John van Schijndel vertelt hoe hij dankzij de ‘blindentribune’ weer gezellig met z’n vrienden naar Willem II kan, de club waar hij al vanaf zijn jeugd fan van is. Het betekent veel voor hem. Wendy Coomans organiseerde als proef een wandelreis in de bergen voor blinden en slechtzienden. Tot haar verbazing was de reis binnen twee dagen volgeboekt. beluister hier alvast een fragment.

Verder dus veel korte, wetenswaardige nieuwtjes en: een beetje muziek, fietsen, puzzelen, beelden voelen en een bloemencorso met audiodescriptie. Een zomerse Zienswijs.

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl