Zienswijs

Vallen en opstaan in Zienswijs 9

Nu de blaadjes, de appels en de noten van de bomen beginnen te vallen, hebben we het in Zienswijs over valpreventie. Want een herfstblad mag zachtjes naar de bodem dwarrelen, een vallend mens kan hard neerkomen met alle gevolgen van dien. Dat kun je leren voorkomen, en als je dan tóch per ongeluk valt, kun je leren hóe je dat het beste kunt doen. Monique Verboeket laat in een reportage een fysiotherapeut én een slechtziende deelneemster aan het woord.

Tijdens het maken van die reportage leert Monique met vallen en opstaan de kunst van het interviewen op anderhalve meter. Daarover gaat de column Lammetje. 

Wat valt er in Zienswijs 9 nog meer te horen? Een enthousiast verhaal over de webbox door een gebruiker; een oogarts die ervoor pleit het brein in beweging te houden; prijswinnende keukenspullen speciaal voor mensen met een visuele beperking; een 81-jarige pianospelende dame en meer. Een overvolle Zienswijs om na de zomerstop weer mee van start te gaan. 

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl