Zienswijs

Zomerzienswijs met veel ervaringsverhalen

Meewerken in de bakkerij is lastig met haar slechte zicht, maar ze is supertrots op haar dochter, die ‘Heel Holland Bakt’ won. In een interview in Zienswijs vertelt Nicoletta Roggen wat ze wél allemaal doet, en dat is een sportief verhaal.
 
Een tweede interview is er met Maarten Thé. Door een netvliesloslating moest hij zijn droom om operatieassistent te worden opgeven. Hij ging theologie studeren en onderzoekt nu de mogelijkheid om voorganger of predikant te worden.

Behalve deze en nog enkele ervaringsverhalen, gaat het Zienswijs nummer 8/9 over: Biosimilars, oftewel goedkopere versies van dure geneesmiddelen, een podcast over de ziekte LHON, Bartiméus lanceert een digitaal huis, sterren kijken met handen en oren… En tenslotte wordt iedereen van harte uitgenodigd voor een feestelijk event bij het Loo Erf in Apeldoorn. 

En daar moeten de abonnees het een tijdje mee doen, want nummer 10 van Zienswijs komt pas begin oktober uit. 

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl