Zienswijs

Er is meer in het leven dan corona

Al zouden we nog zo graag aan een nieuw jaar beginnen zonder corona, ook in het januarinummer van Zienswijs ontkomen we niet aan dat onderwerp. We vonden er verschillende informatieve artikelen over. Bijvoorbeeld over het feit dat Covid niet alleen rare dingen kan doen met je smaak en reuk, maar ook met ogen en oren. En de Oogvereniging beantwoordt vragen over vaccinaties in combinatie met oogaandoeningen. Monique probeert in de column een zelftest uit; best lastig als je weinig ziet. 

Maar er is meer in het leven dan corona. Oogdruppels in plaats van een leesbril bijvoorbeeld, die zijn in Amerika ontwikkeld. Een braillepluim voor KLM… En podcasts voor en door mensen met een visuele beperking. Er komen er steeds meer. In Zienswijs 1 komen er twee voorbij. Natuurlijk ontbreken ook in 2022 de interviews niet. En zo zitten de 70 minuten van januari weer propvol! 


 


 

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl