• Oorsmeer

  “Oorsmeer” is een beetje een vreemde maar wel kernachtige naam voor dit magazine vol hoorspel, radio, podcast en ander geluid. Met maandelijks een thema dat wordt uitgewerkt in podcasts, hoorspelen, -nieuw en oud, en ander geluid. Een groeiende schare fans kijkt maandelijks uit naar dit audiomagazine dat iedere keer weer verrassend uit de hoek komt. Hét blad voor de audiofreak!
 • Cultuur, Trends en Mode (CTM)

  Cultuur, Trends & Mode (CTM) biedt maandelijks een inkijkje in de hoogte- en dieptepunten van de beeldcultuur. Met treffende beeldbeschrijvingen van actuele foto’s, een spraakmakend nieuw gebouw en opvallende veranderingen in landschap en straatbeeld.
 • Beeldspraak

  Beeldspraak is het luistertijdschrift voor literatuurliefhebbers met een leeshandicap. Maandelijks geeft het een overzicht van wat er in de media gebeurt op het gebied van literatuur. Met recensies, interviews, beschouwingen, leesfragmenten uit de landelijke kranten, tijdschriften en van relevante websites.
 • Zienswijs

  Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. Met informatie, tips en vaak een hart onder de riem. In Zienswijs hoor je ervaringsverhalen, nieuws, achtergronden, commentaar en een column.
 • Hardop

  Altijd al willen weten hoe een zeekomkommer eruit ziet? Of waarom wolven huilen? Hoe hoog mensen kunnen springen en hoe je een appeltaart bakt? Je hoort het allemaal in Hardop! Weetjes, verhalen, moppen, interviews, liedjes en nog veel meer! Ben je blind of slechtziend? En tussen de vijf en tien jaar? Dan is Hardop hét luistertijdschrift voor jou!
 • Zapp!

  Tijdschrift voor jongeren met een leeshandicap tussen 13 en 19 jaar. Voor wie bij wil blijven op het gebied van mode, muziek, trends en film. Samengesteld uit artikelen van allerlei gedrukte jongerenbladen, maar ook altijd met een interview of reportage en een heleboel nieuwtjes. Zapp! lees je nergens anders!
 • Moet je Horen

  “Moet je Horen” bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Wat in Moet je Horen staat is spraakmakend, diepgravend en soms ook gewoon ontspannend. Kortom: hét blad voor blind en slechtziend Nederland.
 • Pointe

  “Pointe” is een tweemaandelijks blad vol proza en poëzie voor en door blinden en slechtzienden. Dé plek om je schrijfkunst aan anderen te laten lezen. Geen uitgave is hetzelfde. Verrassende en pakkende verhalen worden afgewisseld door boeiende gedichten. Met soms een prijsvraag om de lezers nog eens extra te stimuleren de pen ter hand te nemen.
 • NCT

  Met NCT blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de computerwereld, hulpmiddelen, aanpassingen, elektronica, apps etc. Zoek niet zelf: hier staat alles op een rijtje. Met vaste rubrieken als Apps, Nieuws, Vrije Schrijfruimte, Helpmenu, Mediafiles en regelmatig een reportage of interview.
 • Klinkklaar

  Klinkklaar is een leuk en informatief audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw themanummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer.
 • Mensenleven

  “Mensenleven” is een maandblad voor en door blinden en slechtzienden over relaties, seksualiteit en onze samenleving. Met eigen columns en artikelen uit diverse media over deze onderwerpen. Vaak spraakmakend, soms heel erg spannend en controversieel. Maar vooral een blad dat sinds jaar en dag voorziet in een behoefte om onder elkaar over deze onderwerpen te communiceren.