• Dansen en swingen in Klinkklaar 7

  KLINKKLAAR In Klinkklaar 7 danst Roos samen met Ferry allerlei soorten dansen: tango, wals, klassiek ballet, en gevechtsdansen, zoals capoeira en haka. Maar allereerst vertellen ze in Snappie over de geschiedenis van het dansen. In Verweggistan dansen ze langs een aantal landen en maken kennis met flamencomuziek en Ierse volksdans. En Josephine legt de danspasjes uit van een tik-tok dansje!
 • Dode en levende schrijvers in Beeldspraak 7

  BEELDSPRAAK Lucinda Riley, auteur van de wereldwijd populaire boekenserie De Zeven Zussen, en A.L. Snijders, Nederlandse auteur van Zeer Korte Verhalen. Ze bevonden zich zo ongeveer aan de verschillende uitersten van het schrijverschap, maar hun overeenkomst is, dat ze beiden afgelopen juni zijn overleden. In Beeldspraak 7 hoort u hun levensbeschrijvingen.
 • Dubbeldikke Zapp! roeit zonder beperkingen

  ZAPP! In deze tijden van hoog water kan het handig zijn als je weet wat je moet doen als je je in een roeiboot op de Maas of de Waal bevindt en naar de andere kant wilt varen. Ook is het niet verkeerd om een beetje fit te zijn als de stroming heel sterk wordt.
 • Extra lang zomernummer Moet je Horen

  MOET JE HOREN Gentherapie heeft de oogziekte van Michiel van den Berg tot staan gebracht. Hij vertelt er alles over in het extra lange zomernummer van Moet je Horen.