Moet je Horen

Moet je horen nummer 4

Eenzaamheid onder blinden en slechtzienden en wat daaraan te doen, is het onderwerp van het interview waar we mee van start gaan. Een oproep op de social media vroeg om onze aandacht.

In Tips en Trucs ook een interview. Een ondernemer biedt 3D-printjes aan van de pretecho’s die aanstaande ouders vaak laten maken. Dus nu ook voelbaar voor als je blind of slechtziend bent. 

Verder in Tips en Trucs een bericht over kaartspelen; en een bericht over de voelbare Creditcard.

Corrie Balemans ging naar een bijeenkomst voor zorgverleners en zorgconsumenten en wat ze daar meemaakte is voer voor haar column.

Daarna gaan we dansen. (Audio) Choreograaf Franziska Angel wist een blinde jongeman te strikken om met haar samen een dansperformance te maken. Wij waren bij een repetitie en bij de première. 

In het Nieuws een interview met iemand van Dedicon die vertelt hoe de uitgevers worden begeleid in het steeds meer toegankelijk aanbieden van hun boeken.

Het Beeld van de Maand beschrijft een koninklijke foto. 

Verder de bekende rubrieken Agenda en Ingezonden met de lezersadvertenties.
 

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl