Moet je Horen

Moet je Horen 12: een feelgood nummer

Een voornamelijk feelgood-Moet je Horen voor de feestdagen deze maand. We beginnen met een interview met de blinde Saskia Tieben. Haar dochter trad onlangs in het huwelijk en Saskia regelde een blindentolk om maar niets van deze dag te hoeven missen. 

In Tips en Trucs een tip voor de feestdagen over het bestellen van braille-kaarten. Verder reacties op de vraag over stofzuigers en een reactie over keukenhulpmiddelen. En aandacht voor de nieuwe wiskunde-app.

En gelukkig: ze is er weer! Corrie Balemans vertelt in haar column dat ze ook wel eens iets in de trein laat liggen. 

Dan praten we met Annemiek van Munster. Ze schreef een boek over haar leven vanuit het perspectief van haar geleidehond.

In de rubriek Nieuws een bericht over de financiële steun aan studenten. 

Het Beeld van de Maand beschrijft de erbarmelijke situatie van de vluchtelingen aan de grens met Polen. 

Dan gaan we aan de wandel. We zetten in onze Agenda al een aantal maanden de data waarop u met Te Voet Op Stap mee kunt op een wandeling. En het leek ons wel leuk om zelf een keertje mee te wandelen. Lekker stampen door de herfstbladeren op de Veluwe. Hier alvast een fragment.

Verder de vaste rubrieken Agenda en Ingezonden met aan het eind de lezersadvertenties.
 

 

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl