Klinkklaar

Klinkklaar 12 zit vol geheimen

Dat er weer een nieuwe Klinkklaar is, is geen geheim. Maar de inhoud wel! Het thema is namelijk: geheimen. Grote geheimen. Kleine geheimen. Leuke en ook spannende geheimen. En spionnen natuurlijk, die supergeheim werk doen. 

Wist je dat er ook veel dieren zijn die als spion worden ingezet? Zoals een mot met een klein zendertje. Of een duif die geheime informatie ophaalt. Over deze en nog veel meer dieren leer je in Tjiftjaf.

En, we reizen naar Egypte, waar duizenden jaren geleden piramides werden gebouwd met geheime gangen en kamers. En met geheime tekeningen op de muren.

In Op Stap praat Anneloes over geheimen, met Joram van de Kindertelefoon. En in de boekenhoek belanden we in een spannend verhaal over een mysterieuze geheime tuin…

Er komt natuurlijk nog veel meer voorbij in deze geheimen-Klinkklaar, maar dat blijft geheim – dat hoor je wel als je lekker gaat luisteren! Nou, vooruit dan, we lichten alvast een klein tipje van de sluier voor je op in dit fragment.
 

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl