Klinkklaar

Klinkklaar 2: Strijd

Wie is de sterkste? Wie is de snelste? Wie wint er en wie kan (niet) tegen z’n verlies? In Klinkklaar 2 wordt heel wat afgestreden. In sportwedstrijden bijvoorbeeld, of bij een potje dammen. En in een straatoorlog tussen twee jongenslegers. Maar ook in je eigen lijf woedt af en toe een oorlog; virussen en bacteriën worden verslagen door je afweersysteem.

Seb Sloot is zo goed in de vechtsport judo dat hij aan de paralympische spelen van 2028 mee wil doen. Elian interviewt hem daarover in Op stap. En Julia voert strijd met de letters van het alfabet. En dan zijn er nog de moppen en niet te vergeten de overwinningsliederen, want iedereen die naar deze Klinkklaar luistert, is een winnaar! Waarom? Dat hoor je in het luisterfragmentje.

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl