Klinkklaar

Klinkklaar 7 kleurt rood

AAAUU! Voorlezer Hilly heeft een snee in haar vinger. Het bloedt! Gelukkig zijn de pleisters snel gehaald en hebben we verder geen last van rode stoplichten of rode gevaren. De brandweer hebben we dus ook niet nodig… of wacht, juist wel! Anneloes is op stap geweest voor een interview met Johan van de vrijwillige brandweer.

Ook komt Kabouter Bram met zijn grote voeten en rode puntmuts vliegensvlug voorbij rennen. In Tjiftjaf leer je alles over de rode panda. En in Verweggistan reizen we af naar de rode planeet: Mars. Wist je dat daar een nieuwsgierig robot-wagentje rondrijdt, Curiosity! Wat ‘ie daar precies doet leggen we je natuurlijk uit in deze Klinkklaar.

Verder dansen er een paar rode dansschoentjes uit een sprookje voorbij. Ze dansen en dansen en dansen… ze kunnen maar niet stoppen met dansen. Dans je mee? En dat is niet het enige sprookje, nee. We hebben een heuse Roodkapje-rap. Ben je benieuwd hoe die klinkt? Of wil je weten hoe je een lekkere rode smoothie maakt?

Of wil je weten hoe het verhaal van De Rode Prinses gaat dat in de boekenhoek zit? Zet maar lekker je koptelefoon op of je geluidsboxen aan en luister mee!
Nu al nieuwsgierig? Beluister dan hier alvast een fragment.

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl