Klinkklaar

Tijd voor actie in Klinkklaar 9

Drie… Twee… Een… en actie! In Klinkklaar 9 is het tijd voor actie! Bekende superhelden vliegen voorbij: Superman, Batman, Thor. En in de boekenhoek maken we kennis met de dappere ridster. We leren over stuntmannen, over kettingreacties en over vulkanen.

En zelfs al luister je onderuitgezakt vanuit je luie stoel, je hersenen zijn altijd actief: ze verwerken alle informatie die je in deze Klinkklaar hoort. Zoals de weetjes over nachtdieren die ’s nachts in actie komen. Wist je bijvoorbeeld dat nachtvlinders geen neus hebben? Dat en nog véél meer actie… je hoort het allemaal in deze actie-Klinkklaar! Alvast een stukje luisteren? Dat kan in dit fragment.
 

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl