• Specials 2020

  In 2020 speciale aandacht voor 75 jaar vrijheid. In deze special verhalen van en over mensen die de Tweede Wereldoorlog aan den lijve hebben ondervonden. Zo wordt er stilgestaan bij de lotgevallen van de bewoners van blindenverzorgingshuis Het Schild, die in september 1944 hun vertrouwde omgeving moesten verlaten en zijn er meerdere verhalen over blinden die een verzetskrant verzorgden, zelfs één in braille.
 • Specials 2023

  In 2023 maakte we de volgende specials: 'Vermeer', over het leven en werk van de schilder Johannes Vermeer. En de special Mode en Kleding Zomer 2023, met daarin de laatste modetrends voor het komende zomerseizoen. De special 'Slavernijverleden en de special Mode en Kleding Najaar/Winter 2023. We sloten het jaar af met de Kookspecial 2023.
 • Specials 2021

  In 2021 maakten we de volgende specials: Te nat of te droog, over klimaatverandering en de gevolgen daarvan. De special 'Mode & kleding Zomer 2021. Daarnaast de special 'Mars', over Marslandingen, Marslandschappen en meer. De Special Tour de France, met daarin uiteraard alles wat je wilt weten over Frankrijks belangrijkste wielerronde en tenslotte de special Mode & Kleding Winter 2021.
 • Specials 2024

  In 2024 maakte we de volgende specials: De special Mode en Kleding Voorjaar/Zomer 2024, met daarin de laatste modetrends voor het komende zomerseizoen.
 • Specials 2022

  In 2022 maakten we de volgende specials: De special 'Mode & Kleding Zomer 2022'. In de Special 'Tour de France' de belofte dat we een spectaculaire tour gaan krijgen dit jaar. Daarnaast maakten we ook de special Energietransitie, waarin verschillende vormen van energie aan bod komen en visueel vertaald worden. Ook het modebeeld van de winter komt aan bod: in de Special Mode & kleding Winter 2022. Dan maakten we de special Podcast over de podcast. Onderwerp van gesprek? De podcast. Wat is het het? hoe maak je 'm, hoe bereik je je publiek en kun je er ook nog geld mee verdienen? Tenslotte de laatste special van dit jaar. de vakantiespecial 2022: Prikkel je zintuigen.