• Specials 2022

    In 2022 maakten we de volgende specials: De special 'Mode zomer', met daarin het modebeeld van de zomer van 2022. In de Special 'Tour de France' de belofte dat we een spectaculaire tour gaan krijgen dit jaar, met waaiers, kasseien, vijf aankomsten bergop en meer. Daarnaast maakten we ook de special Energietransitie, waarin verschillende vormen van energie aan bod komen en visueel vertaald worden.
  • Specials 2020

    In 2020 speciale aandacht voor 75 jaar vrijheid. In deze special verhalen van en over mensen die de Tweede Wereldoorlog aan den lijve hebben ondervonden. Zo wordt er stilgestaan bij de lotgevallen van de bewoners van blindenverzorgingshuis Het Schild, die in september 1944 hun vertrouwde omgeving moesten verlaten en zijn er meerdere verhalen over blinden die een verzetskrant verzorgden, zelfs één in braille.
  • Specials 2021

    In 2021 maakten we de volgende specials: Te nat of te droog, over klimaatverandering en de gevolgen daarvan. De special 'Mode zomer', met daarin het modebeeld van de zomer van 2021. Daarnaast de special 'Mars', over Marslandingen, Marslandschappen en meer. De Special Tour de France, met daarin uiteraard alles wat je wilt weten over Frankrijks belangrijkste wielerronde en tenslotte de special Mode winter 2021, met daarin de laatste modetrends voor het winterseizoen.