Beeldspraak

Zomerlezen met verhalen en spannende boeken

In juni staat traditioneel Het Spannende Boek centraal. In de nieuwe Beeldspraak nemen we daarom interviews op met thrillerschrijfster Bernice Berkleef en met thrillerrecensent Monique de heer. Ook lanceerde het CPNB de campagne Zomerlezen, waar een geschenk bij hoort: een verhalenbundel, samengesteld door Matthijs van Nieuwkerk. In Beeldspraak een recensie én een van de gekozen verhalen uit de luisterversie van Passend Lezen.

Verder een interview met Nina Polak over haar roman Buitenleven en een geëxalteerde open brief van Delphine Lecompte aan haar idool Diana Ross. En natuurlijk recensies van nieuwe titels, en soms oude die opnieuw ontdekt dan wel vertaald zijn. Luister in Beeldspraak 6 lekker naar wat er deze zomer allemaal te lezen valt.

Over Beeldspraak

Beeldspraak is een luistertijdschrift dat maandelijks een overzicht geeft van wat er speelt op het gebied van literatuur. Voor iedereen die een leeshandicap heeft, maar wél van literatuur houdt. Abonneren op Beeldspraak kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl