Beeldspraak

Moeten uitgevers het niet héél anders aanpakken?

Nadenken over boeken en over lezen. Daar nodigde de Boekenweek (9 t/m 18 april) natuurlijk toe uit en het werd volop gedaan. Met als resultaat diverse beschouwingen in landelijke kranten.
Moeten uitgevers het niet héél anders aanpakken? Vroeg Wilma de Rek zich af in de Volkskrant. Je kunt van een verhaal toch ook iets anders maken dan een boek? En Thomas Heerma van Voss brak in Trouw een lans voor het korte verhaal. Hugo Blom zocht tevergeefs naar de luisterversie van Boekenweekgeschenk en – essay.

Met die drie artikelen is Beeldspraak 4 al een eind op weg voordat de eerste recensies te horen zijn. En die gaan natuurlijk over het geschenk en het essay. Behalve nog veel meer recensies zijn er in de nieuwe Beeldspraak interviews met Eva Meijer, Bart Moeyaert en Jennifer Egan. 
Om je ná de Boekenweek nog eens helemaal onder te dompelen in literatuur en alles daar omheen: lekker luisteren naar Beeldspraak 4

Over Beeldspraak

Beeldspraak is een luistertijdschrift dat maandelijks een overzicht geeft van wat er speelt op het gebied van literatuur. Voor iedereen die een leeshandicap heeft, maar wél van literatuur houdt. Abonneren op Beeldspraak kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl