Beeldspraak

Beeldspraak 2: Spullen brengen, marshmallows en dansen

Het nieuwe boekenjaar komt inmiddels goed op gang. Daarom staat Beeldspraak 2 bomvol lovende en iets minder lovende recensies van de nieuwste titels. Denk bijvoorbeeld aan 'Spullen Brengen' van Jelle Brandt Corstius over zijn reis naar het Oekraïense front. En voor de liefhebbers van fictie hebben we ook recensies en interviews uit de landelijke kranten verzameld. Denk hierbij aan de nieuwe boeken van Lisa Weeda (Dans dans revolutie), Simone Atangana Bekono (Marshmallow) en Peter Middendorp (De kant van Ada).

Verder kijkt de Volkskrant terug op de boekencijfers van afgelopen jaar en hebben we van onze eigen redactie weer een kleine recensie over een boek dat blindheid behandelt. Benieuwd welk boek dat is en welke boeken er nog meer voorbijkomen? Luister dan snel!

Over Beeldspraak

Beeldspraak is een luistertijdschrift dat maandelijks een overzicht geeft van wat er speelt op het gebied van literatuur. Voor iedereen die een leeshandicap heeft, maar wél van literatuur houdt. Abonneren op Beeldspraak kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl