Special Mode & Kleding Zomer 2021

Nonchalante wijde pantalons, zomerse blazers en spencers en o ja, nostalgische blouses. Allemaal bepalend voor het modebeeld deze zomer. En dat je het even weet: groen in al z’n gradaties is populair. Je hoort het in het trendsoverzicht in deze special.

Ook is er zoals in elke modespecial een Kledingkast; ditmaal van de 24-jarige Adina Kapela Mawata die recent een doneeractie startte voor behandeling van haar zeldzame hersenziekte. 

Verder ruimte voor het succes van online tweedehands-platform Vinted en voor technologische hoogstandjes in textiel. En… een abonnee verhaalt over haar zoektocht naar het ideale brilmontuur. Eentje die de ogen vrijwel hermetisch afsluit van elke straal licht, maar graag ook een beetje leuk en stijlvol. Tot slot een uitgebreid gesprek met het Fries Museum over ‘Haute Bordure’. De technieken, maar vooral; hoe ziet het eruit? 

fragment

De special is zoals altijd gebaseerd op het modenummer van luistertijdschrift Cultuur, Trends & Mode. Abonnees van CTM hebben deze editie (7) al automatisch thuisgestuurd gekregen. De special Mode & Kleding Zomer 2021 is vanaf nu als geschenkexemplaar te bestellen op Daisy-cd en ook als uitleenexemplaar te bestellen als streaming en duurt ongeveer 120 minuten. Vraag hem aan bij Bibliotheekservice Passend Lezen: 070-338 15 00, of per e-mail: klanten@passendlezen.nl.