Beeldspraak

Beeldspraak 12, om hebberig van te worden.

De laatste weken van het jaar, korte dagen, lange avonden. Als er één maand uitnodigt om je terug te trekken met een boek is het december. In Beeldspraak 12 vind je weer heel wat titels om hebberig van te worden. Maar ook de 180 minuten van het tijdschrift zelf zijn lekker leesvoer.

In een interview in Trouw vertelt Anne Eekhout over ‘Mary’, haar roman over de tienerjaren van Frankenstein-auteur Mary Shelley. Wist je dat de eerste druk van dat horrorverhaal onlangs bij Christie’s geveild werd voor 1,17 miljoen dollar? 

De recensent in NRC vraagt zich af of schrijver Toon Tellegen eindelijk zichzelf laat zien in zijn nieuwe boek ‘De egel, dat ben ik’.
Yvonne Keuls is negentig, maar dat weerhoudt haar er niet van een nieuw boek te publiceren. Gemmetje Victoria illustreert volgens haar het failliet van de jeugdzorg in Nederland. 

Dit en veel meer in de laatste Beeldspraak van 2021. 
 

Over Beeldspraak

Beeldspraak is een luistertijdschrift dat maandelijks een overzicht geeft van wat er speelt op het gebied van literatuur. Voor iedereen die een leeshandicap heeft, maar wél van literatuur houdt. Abonneren op Beeldspraak kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl