Zienswijs

Zienswijs 9: inspiratie voor een actieve nazomer


Met meerder hittegolven in één zomer, was het de afgelopen tijd vaak te warm om veel te ondernemen. Nu augustus op z’n eind loopt, wordt het minder heet, maar wel lekker weer om er op uit te gaan. 

Naar Amersfoort bijvoorbeeld, waar op 27 augustus een straatfestival is – mét audiodescriptie. Of naar Groningen; daar kun je met een riksja de binnenstad in, die tegenwoordig autovrij is. De riksja is gratis voor mensen met een beperking. Met stichting KUBES kunnen kunstliefhebbers op excursie en als je het tijd vindt voor wat meer lichaamsbeweging kun je de app Uniek Sporten uitproberen. Met oefeningen om zelf thuis te doen en tips over sporten met een beperking in je eigen buurt.

Over al deze dingen hoor je meer in Zienswijs 9. Om lekker lui naar te luisteren of om je te laten inspireren tot een actieve nazomer.

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl