Zienswijs

Zienswijs 1: Goed communiceren, voorlopig nog met menselijke stemmen

In de eerste Zienswijs van 2023 heeft Monique een gesprek met Martine Baadenhuijsen, specialist in communicatie en samenwerking rondom een beperking. Martine is zelf slechtziend en legt graag uit hoe een goede communicatie meer mogelijk maakt dan mensen denken. Je hoort hier alvast een fragment uit het interview met Martine Baadenhuijsen. (Audio, opent in nieuw venster)

Een heel ander interview is dat van Petra, die het zich makkelijk maakt op de massagestoel van Charlie Sluis van The chairmen at work. 

Naast de twee interviews is er in Zienswijs o.a. aandacht voor technologie; een slimme speaker,  de vele mogelijkheden van de iPhone en… computerstemmen die boeken voorlezen. Voorlopig alleen in het Engels. Hier zijn we nog niet zo ver. Zienswijs wordt ook in 2023 met plezier gepresenteerd door menselijke stemmen. 

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl