NCT

NCT 5: Je buurvrouw bellen met stembediening

In de nieuwste NCT van de maand mei willen we je laten zien en horen, hoe effectief stembediening kan zijn. Je kunt je toestel namelijk via stembediening een telefoonnummer laten toetsen, waarbij je dus zelf niets meer hoeft te doen. 

Het leek Jan Drenth en Ige de Haan in de uitgebreide serie over de Opdrachten app een goed idee om je dit te laten horen aan de hand van een audio-demonstratie. Daarna volgt er in NCT nr. 5 wat uitleg om je duidelijk te maken wat er nu feitelijk gebeurt. Hoe het ongeveer klinkt hoor je in dit fragment.

Verder staan we uitgebreid stil bij de prachtige uitvinding Navilens, luisteren we naar een bespreking betreffende het beste vergrotingsprogramma, en nemen de binnen-camera’s van de Action onder de loep.

Ook zijn er weer interessante apps voor onze doelgroep en is er veel nieuws, dat je over een aantal maanden zelf kunt gaan toetsen op de Ziezo Beurs, die eindelijk weer fysiek gaat worden gehouden in het najaar.

Dit wordt alles weer aangevuld met een aantal interessante en informatieve artikelen uit de computerbladen die je in de kiosken kunt vinden.

De URL's die langskomen in NCT nr. 5 kun je vinden als je klikt op deze link naar een pdf-document. 

 

 

 

Over NCT

Met NCT blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de computerwereld, hulpmiddelen, aanpassingen, elektronica, apps etc. Zoek niet zelf: hier staat alles op een rijtje. Met vaste rubrieken als Apps, Nieuws, Vrije Schrijfruimte, Helpmenu, Mediafiles en regelmatig een reportage of interview. 

Een proefnummer of een abonnement op NCT vraag je aan bij:
Passend Lezen, via klanten@passendlezen.nl of 070 - 338 15 00.