NCT

NCT 6: IOS 17, gesproken boekenapps en powerbanks

Vlak voor de zomer echt losbarst brengen we je in NCT 6 het laatste deel van de vergelijking van gesproken boekenapps. Na 9 delen is het tijd voor iets nieuws.

Verder spreken we met Joost van Loon. (Audio, opent in nieuw venster). Jarenlang was hij het gezicht van Babbage, maar kort geleden verruilde hij Babbage voor ASML, over die bijzondere stap willen we natuurlijk alles horen.

Als je in september net bent bijgekomen van al het zomerse geweld komt Apple met IOS 17, wij vertellen je alvast wat de belangrijkste nieuwe features zijn. Ook hebben we kort aandacht voor de andere zaken die Apple deze maand bekend maakte op het grote WWDC event.

En natuurlijk tref je ook de selectie van de reguliere computerbladen aan. (PDF, opent in nieuw venster). Daarin helpen we je met het zoeken naar een geschikte powerbank, tips voor een gratis VPN en wat te doen met je slimme apparaten als de stroom uitvalt?

Over NCT

Met NCT blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de computerwereld, hulpmiddelen, aanpassingen, elektronica, apps etc. Zoek niet zelf: hier staat alles op een rijtje. Met vaste rubrieken als Apps, Nieuws, Vrije Schrijfruimte, Helpmenu, Mediafiles en regelmatig een reportage of interview. 

Een proefnummer of een abonnement op NCT vraag je aan bij:
Passend Lezen, via klanten@passendlezen.nl of 070 - 338 15 00.