Zapp!

Lekker lang genieten van de zomerse Zapp!

De extra dikke zomerse Zapp! is uit en heeft weer genoeg vermaak, infotainment, audio, plezier, boeken, films, muziek, reportages, lotgenoten en nog veel meer extra’s om de komende lange, hete zomer gemakkelijk door te komen.

Twee reportages maar liefst in de zevende Zapp! van dit jaar. Ole van der Heiden sprak met Onno Doove, de maker van de toegankelijke game Dark Adventures, en Twan Driessen ging langs bij het Step up Study Event in Leusden. Want wat ga je doen naar je middelbare school, of na je HBO-studie? Hoe kom je aan een baan? Of ga je eerst stage lopen? De antwoorden vind je bij SUSE, in Zapp!, en een beetje in dit fragment.

Verder vragen we ons af hoe we Schiphol moeten overleven, waar de jonge radioluisteraar gebleven is, komt model Xueli (17) langs, slaagt blinde Defne cum laude voor haar gymnasium, gaat transgender Emma Duine nooit zonder make-up op pad, en vertelt Linda dat studenten met een functiebeperking niet speciaal behandeld willen worden.

Er worden maar liefst drie boeken besproken in deze Zapp!, zodat je wat te lezen hebt als je bij ligt te komen op een strand om te genieten van een welverdiende vakantie. Twee films, iets met games en muziek van Diggy Dex, maar ook heel veel zonnige zomerhits. Kortom: genoegen te beleven en te genieten. En dat is ook het thema van deze Zapp!: genieten! Dat zouden veel meer mensen moeten doen.
 


 


 

Over Zapp!

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00