Cultuur, Trends en Mode (CTM)

Mode Herfst/winter 2021!

Total knitwear-look, witte chelsea-boots, blousejassen in grove ruiten en doorgestikte stoffen. Zo maar een paar items die je deze winter in het straatbeeld kunt tegenkomen. Je krijgt ze uitgebreid beschreven in het modenummer van Cultuur, Trends& Mode.

Heel veel tips ook dit nummer voor duurzaam shoppen. En een profiel van webshop Shein (spreek uit: sjie-in), zeker niet duurzaam maar megapopulair bij de TikTok-generatie. 

Uiteraard nemen we een kijkje in een kledingkast; ditmaal die van Corine de Leeuw. En: we zijn op een feestje met de voelbare kledingitems van ontwerper Michelangelo Winklaar. Een collectie geinspireerd op zijn slechtziende moeder. Museum Escher in het Paleis presenteert deze winter zijn werk onder te noemer ‘tastbare mode’. Een fragment.

Over CTM

Cultuur, Trends & Mode (CTM) biedt tweewekelijks een inkijkje in de hoogte- en dieptepunten van de beeldcultuur. Met treffende beeldbeschrijvingen van actuele foto’s, een spraakmakend nieuw gebouw en opvallende veranderingen in landschap en straatbeeld.

Een proefnummer of een abonnement op CTM vraag je aan bij: 

Passend Lezen, via klanten@passendlezen.nl of via 070 - 338 15 00.