Klinkklaar

Klinkklaar 13: Glitter en glamour

Speciaal voor deze laatste Klinkklaar van 2022 trok Roos haar glitterjurk aan en Peter zijn kersttrui met lampjes. Klaar om helemaal in stijl te lezen over glitters om mee te knutselen, glitter make-up en eetbare glitter. Over de Gouden Eeuw. Over pauwen – die hun uitbundige verenstaart laten zien om indruk te maken.

En hoe gaat het er aan toe als je beroemd bent? In een van de verhalen verhuist Scarlett naar Hollywood om de hoofdrol te spelen in een film en in de boekenhoek maken we kennis met Julia, die in Londen auditie doet voor een bekende tv-serie.

Nu het bijna kerst is komt er natuurlijk ook een hoop kerstversiering voorbij en hebben we een heleboel kerst-weetjes voor je op een rij gezet.
Ga er maar lekker voor zitten en luister naar deze kerstige Klinkklaar vol glitter & glamour. Kun je niet wachten? Luister dan hier alvast naar een fragment uit Klinkklaar nummer 13. (Audio, opent in nieuw venster)

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl