Klinkklaar

Lekker in je vel met Klinkklaar 5

Hoe gaat het met je? Zit je lekker in je vel? Of misschien juist niet. Dat hoort er soms ook bij…Wie weet vrolijkt deze Klinkklaar je dan een beetje op. Dit keer boordevol verhalen: over het deftige hondje Froefroe dat niet zo lekker in z’n vel zit. Over Madelief die moet verhuizen. Over het nijlpaard en de sprinkhaan die een dagje van vel ruilen.

Of word je blij van gedichten? Ook die zitten er natuurlijk weer in. Een gedicht over een eend met heimwee en nog een dieren-gedicht over een das en een vlinder. In Tjiftjaf hebben we het over dierenvellen: veren, schubben, olifantenhuid. En wat gebeurt er eigenlijk als je kippenvel hebt? Ook dat hoor je in deze Klinkklaar! En als dat nog niet genoeg helpt: luister dan zeker naar Op Stap en dans mee met Elian tijdens de hiphop dans workshop!

Luister hier alvast een fragment uit Klinkklaar 5 (Audio, opent in nieuw venster).

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl