Moet je Horen

In het januarinummer van Moet je Horen

We gaan van start met een interview met onderneemster Tjarda Struik. Ze won onlangs met haar idee in een tv-programma van Omroep Max. Hoe het nu verder gaat hoort u van deze bevlogen zakenvrouw uit Zeist.

In Tips en Trucs een ervaring over oogdruppels; Audiodescriptie bij populaire tv programma’s; en het einde van Scribit.tv. 

Corrie Balemans beschrijft een nachtelijk bezoek aan de huisartsenpost. Ons petje af voor zoveel doorzettingsvermogen!

Nathalie Richheimer is de andere zakenvrouw die we in deze Moet je Horen aan het woord laten. Zij heeft Stargardt, maar dat verhindert haar niet samen met haar zus een succesvolle  lingeriezaak in Breda te runnen. 

In de rubriek Nieuws gaan we naar Kalorama. Daar in het mooie Beek-Ubbergen werd onlangs de nieuwbouw voor doofblinden geopend en wij mochten langskomen. Hier alvast een fragment. U hoort Marleen Peters, een van de medewerkers van het doofblinden centrum:

Verder de rubrieken Agenda en Ingezonden met de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl