Nieuwe naam redactie Dedicon: ‘De Voorste Kamer’

Wie de afgelopen dagen de website van de Dediconredactie bezocht heeft of nieuwsberichten in zijn of haar mailbox ontvangen heeft, zal het misschien opgevallen zijn: de redactie heeft een nieuwe website én een nieuwe naam: De 'Voorste Kamer'.

Omdat de werkzaamheden van de onafhankelijke redactie van Dedicon regelmatig werden verward met de werkzaamheden van Stichting Dedicon, is onlangs besloten om middels een nieuwe naam, aan deze onduidelijkheid een einde te maken. De redactie van Dedicon heet daarom voortaan 'De Voorste Kamer’ en plaatst haar berichten en producties voortaan op www.voorstekamer.nl

De website zal in de toekomst ook een audio-archief gaan krijgen van reportages en interviews uit onze bladen. En zal bovendien een overzicht bevatten van onze nieuwste producties, direct te bestellen bij Bibliotheekservice Passend Lezen. 

De redactie is voortaan te benaderen via redactie@voorstekamer.nl. 

Voor de redactie is het de wens om de onafhankelijke positie met deze wijziging te onderstrepen. Voor de eindgebruikers, onze abonnees, verandert er in feite, op het nieuwe mailadres na, niets. 

De voorste kamer, mocht je je dat afvragen, is overigens een onderdeel van het oog.