Moet je Horen nummer drie is uit

Met de verkiezingen in aantocht, spraken we voor dit nummer van Moet je Horen met de directeur van uw belangenclub, de Oogvereniging. Misschien helpt het u bij het maken van uw keuze voor 17 maart.

Maar hoe bereik je als belangenvereniging de leden van de Tweede Kamer? Hier alvast een fragment.
 
In Tips en Trucs gaat het ook over de verkiezingen. Maar dan over het toegankelijk kunnen stemmen. Elke keer een heikel onderwerp. Verder in die rubriek onder meer: een mondkapje met opdruk; enkele reacties op de vraag over een goede tandem; de reliëfservice van Passend Lezen; en een handige aansteker: nooit meer verbrande vingers!

Corrie Balemans genoot van de sneeuw en probeerde het witte landschap vast te leggen.

Mohammed Laachir is 29 jaar en schrijft software voor computeraanpassingen. Wij spraken uitgebreid met hem.

In het Nieuws: het laatste nieuws over braille en de computer; uw geleidehond is best schoon, zegt de wetenschap; en het aantal vuurwerkslachtoffers viel mee dit jaar.

Het beeld van de Maand toont de pakketten van de voedselbank in een nieuw licht.

Verder de Agenda en de rubriek Ingezonden. 

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl