Dubbeldikke Zapp! roeit zonder beperkingen

In deze tijden van hoog water kan het handig zijn als je weet wat je moet doen als je je in een roeiboot op de Maas of de Waal bevindt en naar de andere kant wilt varen. Ook is het niet verkeerd om een beetje fit te zijn als de stroming heel sterk wordt.

Dat leer je allemaal als je luistert naar Zapp! nummer 7 én 8 en als je je aanmeldt bij Rowing without Limits, een stichting die probeert om de mooie roeisport voor iedereen toegankelijk te maken. Maar voordat je het water op mag moet je natuurlijk eerst de techniek tot je nemen, zo hoor je in dit fragment van het interview met Rowing without Limits. (Audio, opent in nieuw venster)

Verder in deze dubbeldikke zomerse Zapp! een interview met skiester, modderworstelaarster en schrijfster Annemiek van Munster. In september komt haar derde boekje uit, en dit keer schrijft Annemiek vanuit het perspectief van haar geleidehond Yoko. Om het boek uitgegeven te krijgen startte zij een heuse crowdfundingsactie, en met succes, zo vertelt Annemiek van Munster in dit fragment. (Audio, opent in nieuw venster)

Verder zoekt SUSE nieuwe teamleden; bespreken we twee jeugdboeken; komen twee goede films waaronder de documentaire Dark Rider langs; wordt de nieuwe muziek van Anne Soldaat gewaardeerd; is er veel aandacht voor vrijetijdsbesteding, kleding en flirten; en omdat flirten ook wel eens succesvol kan zijn in de zomer hebben we ook een handleiding voor de penis toegevoegd.

Over Zapp!

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00.