Nieuwe werelden

Op de valreep voor de verkiezingen verscheen Zienswijs 3. 
Een spannende tijd voor Daan de Kort, nummer 28 op de kieslijst voor de VVD. 
In het interview dat Monique Verboeket met hem had, vertelt hij over de politieke ambities die hij heeft ondanks, of misschien juist dankzij zijn slechtziendheid. Hier alvast een fragmentje.

Jeroen van Dijk zoekt het niet in de landelijke politiek, maar maakt zich in Gelderland hard voor de opzet van oogcafé’s. Hij vertelt in Perspectief hoe hij in zijn leven steeds nieuwe werelden ontdekte.
 
Ook Petra de Jong gaat een nieuwe wereld ontdekken, die van werken in loondienst. Of is het alleen een ander recept? ‘Gele biet’ heet haar column.
Verder in deze Zienswijs onder andere: Judi Dench zoekt haar weg met steeds minder zicht. Hein Noortman krabbelt op na een val van 15 meter waarbij hij blind raakt. En nieuws over reisassistentie bij het OV en over zelfstandig stemmen
 

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl