Ondanks de coronacrisis toch gewoon een Moet je Horen op je deurmat!

In Moet je Horen van april een interview met Theo Hendrikse. Tot voor kort opnametechnicus in de studio’s van Dedicon in Grave. Nu is hij met pensioen en kijkt terug op zijn werk. Luister hier alvast naar een fragment.

Dan een interview vanaf de werkvloer bij TG-Lining, het bedrijf dat zorgt voor geleidelijnen in winkels en openbare gebouwen.

Verder: een aanvullende tip over de sprekende thermostaat; de Gidsservice van KPN werkt weer naar behoren; Inductiekoken heeft de toekomst, nu ook met voelbare mallen om uw pannen op de juiste plek neer te kunnen zetten. En tot slot nog een Corona-tip over ‘afstand houden’.

Corrie Balemans kondigt in haar vrolijke column de lente aan.

In het Nieuws een interview over het bedrijf Visionair dat zich bezighoudt met het toegankelijk maken van websites. Een interview met een bevlogen Ivar Illing. Daarna een overzicht van korte nieuwsberichten over corona en de gevolgen voor blinden en slechtzienden.

In het Beeld van de Maand een beschrijving van enkele aansprekende foto’s rond de coronacrisis. En verder een sterk ingekorte Agenda, de rubriek Ingezonden en de Lezersadvertenties. 

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl