De Witte Stok en Pilot Radio in het maartnummer van Zapp!

Ruim een half jaar geleden wonnen Tatjana Wehrmann en Sander Smale de pitchwedstrijd van het Podcastfestival 2019 met hun idee voor de podcast De Witte Stok. Sander en Tatjana zijn allebei blind en ze nemen in de podcast de luisteraars mee in hun dagelijks leven, en vertellen over alles waar ze ‘letterlijk en figuurlijk tegenaan lopen’. 

Inmiddels zijn de bevlogen radiomakers verhuisd van Markelo naar Grave, en is ook daar nu alles klaar om internetradio te verzorgen en natuurlijk mooie afleveringen van hun podcast De Witte Stok op te nemen. Want die is broodnodig, zo hoor je in Zapp nummer 3, en voor een deel in dit fragment.

Aan het eind van deze Zapp! hoor je als extraatje ook de reportage over Goalball nog een keer langskomen, want door technische problemen bleek die een aantal maanden geleden niet overal te beluisteren te zijn. Die komt dus bovenop al die andere artikelen en verhalen die Zapp! zo’n boeiend audiotijdschrift voor de jeugd maken.

Want wat dacht je van een documentaire over een 13-jarige Vlaamse? Of een boek met als titel Leugenaar, Leugenaar? Of seksles van hoogleraar Kim Holland? Of tips hoe je een eigen bedrijfje moet beginnen? En wat dacht je van een mooi interview met Sam Bettens, die tot voor kort als Sarah, zangeres van K’s Choice, door het leven ging? En nóg veel meer…. 

Over Zapp!

Zapp! is het enige relevante audiotijdschrift voor de blinde en slechtziende jeugd. Het is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen, bijvoorbeeld via emailadres klanten@passendlezen.nl of via telefoonnummer 070 - 338 15 00.