Speeldoosjes in Moet je Horen nummer 6

We openen deze Moet je Horen met een interview met Bert van den Brink. Hij speelde tijdens de periode van de avondklok, dagelijks zijn muziek. Geïmproviseerd op de deuntjes van speeldoosjes zoals we die allemaal wel kennen. Hier alvast een fragment uit het gesprek met hem.

In Tips en Trucs gaan we weer verder met de informatie over de tandems. Ingmar Boersma praat ons bij over de diverse tandemspeciaalzaken en neemt ons mee op zijn zoektocht naar de voor hem, ideale tandem. Daarvoor nog een artikel over waar u op moet letten bij de accu van uw e-bike. Verder in deze rubriek: een nieuw opzetstuk voor de stok; een deo met braille; een spel aangepaste speelkaarten; en de Podcast top 100 op uw Webbox.

Columnist Corrie Balemans gaat plantjes kopen en een ijsje eten. Maar komt de nodige hindernissen tegen.

Tim in ’t Veld importeert een apparaatje waarmee je heel handig je smartphone kunt bedienen. Wij testten het apparaat en spraken met Tim.

Het Beeld van de Maand beschrijft een droomwereld vol meerminnen.  

Verder de rubrieken Agenda en Ingezonden met helemaal aan het eind de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl