Positive health in Moet je Horen 12

Een interview met Mijke Hartendorp. Ze onderzoekt hoe u zoal omgaat met de huidige coronacrisis. Hoe redt u zich? Lukt het allemaal een beetje? Wat mist u vooral? Haar onderzoeksvoorstel werd opgemerkt door de Rijksoverheid en Moet je Horen 12 vertelt ze er alles over.

Corrie Balemans vertelt in haar column dat ze last heeft van huidhonger.

Dan doen we verslag van het Nationaal Oogcongres dat dit jaar online plaatsvond. Het was goed georganiseerd en ook de sprekers waren van hoog niveau. Wij spraken met een van hen: Machteld Huber. Zij stond aan de basis van de Positive Health-beweging in ons land. Je gezondheid wordt mede bepaald door hoe lekker je in je vel zit. Daar wilden we meer van weten. Hier alvast een fragment.

Dan het Beeld van de Maand. We beschrijven een metro-ongeval met een merkwaardig staartje.

Dan onze decemberbijlage met korte verslagjes vanuit winkel- en tuincentra over mode, trends deze feestmaand en natuurlijk sfeervolle muziek tussendoor. Heerlijk om even een halfuurtje bij weg te zwijmelen. 

Verder de rubriek Ingezonden en de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl