NCT: Opdrachten, Slim Huis en Wearables

Apparaten als Orcam en Envision worden steeds slimmer en gemakkelijker in het gebruik en als de verzekeringsmaatschappijen overgaan tot vergoeding van deze wearables, of als ze goedkoper worden, dan hebben deze apparaten een mooie toekomst voor zich. En dat geldt natuurlijk ook voor de mensen die ze gaan dragen.

Maar welke is nu eigenlijk beter, wat zijn de verschillen, en zijn er ook nog alternatieven? Joost van Loon van Babbage legt het allemaal uit, in dit fragment hoor je hem over een heel klein deel van de verschillen. (Audio, opent in nieuw venster).

Twee abonnees van NCT breken verder een lans voor de Opdrachten app. Beiden zijn een zogeheten serie van artikelen gestart, exclusief voor NCT, waarin ze vertellen en laten zien wat er allemaal mogelijk is met Opdrachten.

Een andere abonnee heeft naar aanleiding van een interview in 2020 zichzelf een slim huis aan laten meten, en is daar heel tevreden mee, zo vertelt hij.

Verder vragen we ons af wat  we kunnen verwachten van de WCAG 2.2, staan we stil bij een aantal interessante en toegankelijk apps, en zijn er minder toegankelijke maar wel lezenswaardige artikelen uit een aantal computertijdschriften uit de kiosk.

De internetadressen die langskwamen in de vele artikelen vind je overzichtelijk bij elkaar in dit PDF-document. (Opent in nieuw venster).

Een proefabonnement op NCT vraag je aan bij Passend Lezen.
Email: klanten@passenlezen.nl
Telefoon: 070 - 338 15 00.