Kleding, los van alle modegrillen

Wat zijn de vaak geziene kledingitems en combinaties in de winkels en in het straatbeeld? De Special Mode & Kleding zomer 2019 biedt een uitgebreid trendoverzicht met rake beschrijvingen van modehits. 

Vóór alles gaat deze special over wat kleding voor jou betekent, los van alle modegrillen. Zo is het woord aan Monique van Heist die al jaren items ontwerpt die niets met mode te maken hebben.

Ook zijn er situaties waarbij het helpt om nét even wat extra op je kleding te letten, op een banenmarkt of netwerkbijeenkomst bijvoorbeeld. Carola van Nuil realiseerde met de ‘Oogvereniging Werkt’ én ‘Dress for Succes’ een project voor blinde en slechtziende werkzoekenden. 

En wat betekent kleding voor Karin die Usher heeft? We duiken in haar praktische kledingkast terwijl we kletsen over eigen stijl, accessoires, shoppen en… hakken!
O ja; ook lees je alles over alternatieve materialen die in opkomst zijn, zoals metatextiel en veganistische oplossingen (geen wol dus, en nee; ook geen leer!). 

Luister in dit fragment alvast naar een aantal highlights uit de special.

Tot slot: Abonnees van CTM krijgen deze editie automatisch thuisgestuurd. De losse special Mode en Kleding duurt ongeveer 120 minuten, verschijnt op Daisy-CD en is te bestellen bij Passend Lezen. Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl