50+ en blind of slechtziend. Is daar nog wat van te maken?

50+ en blind of slechtziend. Is daar nog wat van te maken? Jennifer Bakboord vindt van wel. Sterker nog, als ze het leven kon overdoen zou ze weer slechtziend zijn, zulke mooie ontmoetingen heeft ze daardoor. De huiskamerbijeenkomsten die ze organiseert voor blinden en slechtzienden zijn druk bezocht.

Met haar positieve instelling betekent ze veel lotgenoten. Beluister een interviewfragment van Jennifer Bakboord uit het juninummer van Zienswijs.

In deze Zienswijs hoor je ook deel 2 van de reportage ‘met hulpmiddelen de dag door’. Als dáár niet iets voor je bij zit?

En verder brengen we je op de hoogte over discriminatiemeldingen, geschiedschrijving door gehandicapten zelf en veranderingen in de wet voor het aannemen van werknemers met een beperking. Nieuws, uittips en twee ervaringsverhalen maken deze Zienswijs compleet.

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl