En tidning om Skandinavien

Klinkklaar 5 gaat over Scandinavië. Samen met gastlezer Kas (11) vertellen Bas en Roos van alles over Noorwegen, Zweden en Denemarken. Van de ruige Vikingen uit het jaar 800 tot Legoland in het Deense Billund. Van de kliffen en rotsen aan de Noorse kust tot het beroemdste kind uit Zweden: Pippi Langkous. 

In een interview vertelt Mirjam Karlsson over haar Zweedse kindertijd, in de boekenhoek probeert Noorse Tonje op haar ski’s een salto te maken en Bas maakte een onvergetelijk lied over de woeste Norbert de Noorman, die verliefd werd op de mooie Isolde. Beluister hier een fragment uit klinkklaar 5. (Audio, opent in nieuw venster).

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Abonneren  op Klinkklaar kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00, via www.superboek.nl of stuur een e-mail naar: klanten@passendlezen.nl