Nieuwe editie Moet je Horen

In deze eerste Moet je Horen van dit jaar: Francis Lotterman reisde zelfstandig door Drenthe. In die bloedhete zomer van 2018. Alvast een stukje horen? Je vindt hier een fragment.

Dan: Het jonge gezin uit Nederland dat in Zambia een oogkliniek aan het opzetten is, praat de lezers bij over de ontwikkelingen daar. 
In Tips en Trucs nieuws over een Windows update, over Instagram dat foto’s wil gaan omschrijven en over de op afstand bedienbare gordijnen van Ikea. 
Corrie Balemans neemt in haar column een grote ergernis onder de loep: het praten óver u, maar niet mét u. Verder een interview met Cees Smit. Hij is de redacteur van het aangrijpende verhaal van een Vietnamese vluchtelinge. 
En in ‘Nieuws’ aandacht voor Scribit, het online platform waarop vrijwilligers voortaan de populairste youtube-filmpjes voorzien van audiodescriptie.  
Tenslotte nog de Agenda, de rubriek Ingezonden en het Beeld van de Maand. 

“Moet je Horen” bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl