Dubbeldikke zomer-NCT met interviews en besprekingen

Menno Schaap, fiscalist bij Deloitte en lid van de Raad van Toezicht van Dedicon, werd vrij plotseling zeer slechtziend, maar wist zichzelf daarna snel weer te hervinden en heeft daarbij ook flink wat hulp gehad. Sindsdien is hij zelf ook zeer bereid om de helpende hand te bieden aan anderen die plotseling hun zicht verliezen.

Een trotse ambassadeur die in een extra lang interview in NCT nr. 7 én 8 vertelt dat hij in zijn succesvolle carrière niet alleen hulp kreeg van voor hem belangrijke personen, maar uiteraard ook van de nodige software, zo vertelt hij in dit fragment.

Verder de nodige besprekingen in deze zomerse NCT. Want is de Blindshell Touch echt de beste telefoon voor blinden en slechtzienden? En heeft Microsoft met haar Soundscape echt een manier ontwikkeld waardoor het navigeren intuïtiever en minder complex zou moeten zijn? En waarom ging Mohammed Laachir naar Florida?

We nemen ook afscheid van de serie over de Opdrachten App, het zesde en laatste deel alweer gaat over Semi Automatisering en Galerie. Hoewel? Er gaan geruchten dat de beide makers achter deze serie met een Deluxe aflevering komen na de zomer. 

Verder kijken we vooruit naar Windows 11, nemen we afscheid van robot Pepper, zijn er vele nieuwtjes en apps, en lezen we een aantal boeiende artikelen uit computerbladen.

De webadressen uit NCT juli 2021 kun je nog eens netjes nalezen en napluizen via dit Pdf-document.

Een proefnummer of een abonnement op NCT vraag je aan bij:
Passend Lezen, via Klanten@passendlezen.nl, of 070 - 338 15 00.