Zet 'm Op

Buren

De eerste Zet ‘m Op van het nieuwe jaar gaat over buren. De focus ligt vooral op het plezier dat je van je buren kunt hebben. Dat je elkaar kunt helpen als er iets aan de hand is. Dat je er je verhaal kwijt kunt. Dat ze voor je planten kunnen zorgen wanneer je op vakantie bent. En dat ze pakjes voor je kunnen aannemen. Er wordt ook gesproken over buren die je helemaal niet kent. Misschien ben je zelfs een beetje bang voor ze, zoals in het gedicht Buurjongen van Saskia van der Werf. Maar als je ze beter kent, valt het vaak erg mee, zoals in het verhaal Beter een goede buur… van Rocio Bonilla. Uiteraard komen ook de buren aan de orde waar je last van kunt hebben. Bijvoorbeeld omdat ze geluidsoverlast geven. In het hoorspel is te horen hoe je dat het beste op kunt lossen.

'Zet ‘m op' is een audiomagazine voor mensen die luisteren leuker vinden dan lezen. Het blad wordt gemaakt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en behandelt iedere maand een thema waaromheen hoorspelen, moppen, verhalen, weetjes en muziek worden geprogrammeerd. Ook moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Een vaste schare fans kijkt maandelijks uit naar dit uurtje plezier en informatie. 

Zet 'm Op verschijnt 11 keer per jaar. Abonneren op Zet 'm Op kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl