Zet 'm Op

Boten en meer

Lekker zelf in een bootje varen, of de rivier oversteken met een veerpont. Leuk om te doen in een maand waarin we er weer op uit trekken. Naar grote schepen kijken aan de waterkant of in een grote haven. Over dergelijke zaken gaat Zet ‘m Op 5. De boswachter vertelt over zijn overtocht naar Terschelling. Leerlingen van Visio doen verslag van hun boottochtje tijdens een schoolkamp. In het interview praat Frederique met de schipper van de reddingsboot in Hoek van Holland. In de rubriek ‘Om zelf te doen’ o.a.  tips voor een uitstapje naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam en het Maritiem Museum in Rotterdam. En bij Zet ‘m Op klassiek het lied van de Lorelei, over de nimf die vanaf de rotsen aan de Rijn met haar prachtige gezang schippers in de val lokt. 

'Zet ‘m op' is een audiomagazine voor mensen die luisteren leuker vinden dan lezen. Het blad wordt gemaakt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en behandelt iedere maand een thema waaromheen hoorspelen, moppen, verhalen, weetjes en muziek worden geprogrammeerd. Ook moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Een vaste schare fans kijkt maandelijks uit naar dit uurtje plezier en informatie. 

Zet 'm Op verschijnt 11 keer per jaar. Abonneren op Zet 'm Op kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl