Dansen en swingen in Klinkklaar 7

In Klinkklaar 7 danst Roos samen met Ferry allerlei soorten dansen: tango, wals, klassiek ballet, en gevechtsdansen, zoals capoeira en haka. Maar allereerst vertellen ze in Snappie over de geschiedenis van het dansen. In Verweggistan dansen ze langs een aantal landen en maken kennis met flamencomuziek en Ierse volksdans. En Josephine legt de danspasjes uit van een tik-tok dansje!

Wist je trouwens dat er dieren zijn die dansen om met elkaar te kunnen praten? Welke dieren? Dat hoor je in Tjiftjaf! Er komt ook nog een kudde dansende schapen voorbij, in een verhaal over een herder met een doedelzak. Dans je mee terwijl je luistert naar deze Klinkklaar?

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema.

Je kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl