ZieZo-beurs gaat online door

De ZieZo-beurs, de landelijke beurs voor mensen met een visuele beperking, gaat dit jaar op zaterdag 12 juni door als online evenement. 

Nadat de beurs in 2020 niet georganiseerd kon worden vanwege de coronamaatregelen, is dit jaar gekozen voor een online-variant. Op de digitale beursvloer maken bezoekers net als voorgaande jaren kennis met een uitgebreid aanbod aan patiënten- en belangenverenigingen, hulpmiddelen en diensten en zorgorganisaties rondom wonen. Ook kunnen ze chatten met standhouders en online producten bij hen kopen. Daarnaast zijn er presentaties en workshops. 

De deelnemende organisaties bieden samen meer dan 40 workshops verspreid over de dag. Dit zijn onder andere workshops en presentaties door de Oogvereniging, Lexima Reinecker Vision, Bartiméus, Orcam, Babbage, Komt het zien, Koninklijke Visio, BlindMobility, Slechtziend.nl, Solutions Radio en Bibliotheekservice Passend lezen. De beurs vindt plaats tussen 9.45 – 16.00 uur. Inschrijven voor deelname als bezoeker is gratis. Opgeven kan via www.ziezo.org. Daar is ook een compleet overzicht van standhouders te vinden.