Vlaming Jordy Deweer maakt ook in Nederland de tongen los

In de allereerste NCT van 2020 hebben we een uitgebreid interview met Vlaming Jordy Deweer. Deze inmiddels 19-jarige ICT-student is een jaar geleden zijn eigen bedrijfje gestart en sindsdien timmert hij aardig aan de weg. 

Dat dit ook in Nederland niet onopgemerkt is gebleven komt uiteraard ook aan de orde in het gesprek, dat is opgenomen met het toegankelijke Microsoft Teams. Maar wat Jordy nu eigenlijk doet met zijn bedrijfje legt hij uit in dit fragment.

Verder kijken we kort terug op de afgelopen jaren als het gaat om toegankelijkheid, maar nog belangrijker: we kijken ook vooruit. Wat kunnen we verwachten het komende jaar: Gaan we bijvoorbeeld massaal over op een slim huis, met slimme lampen en slimme stekkers en dergelijke? Of wachten we nog even? En welke spraakassistenten en apps gebruiken we dan?

In de artikelen uit de computerbladen komen alle grote spelers in de computermarkt weer voorbij met hun laatste updates en ontwikkelingen. Ook vragen we ons af of die supersnelle internetproviders eigenlijk wel klaar zijn voor de toekomst?

NCT is dat in ieder geval wel en dat hoor je als je een exemplaar of abonnement aanvraagt bij Passend Lezen, via mail: Klanten@passendlezen.nl, of telefoonnummer: 070 - 338 15 00.

De URL’s die langskwamen in NCT nr. 1 kun je nog eens nalezen via dit Pdf-document.