Vier reportages in dubbeldikke zomer-NCT

In het dubbeldikke zomernummer van NCT kun je luisteren naar maar liefst vier reportages die zijn opgenomen op de Ziezo Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat lijkt al weer een tijdje geleden, maar zoals de goede verstaander zal horen. hebben de reportages aan actualiteit nauwelijks iets ingeboet. 

Je hoort een gesprek met een IT-medewerker van Bartimeus die we al lang niet meer hadden gesproken; iemand die ieder jaar langs komt en alles weet van Babbage; we spreken met een van de makers van het Hable-brailletoetsenbordje; en we gingen langs bij een workshop van de mensen achter Spraaklabel, zoals je hier kunt horen.

Verder is het prachtige Be My Eyes een samenwerking aangegaan met Google, zoals blijkt uit een speciaal bericht, en zijn er besprekingen over de Windows Verteller en iPhone XR contra Samsung Galaxy S9: Welke is nu beter voor de slechtziende consument.

Toegankelijke apps, toegankelijk nieuws voor de doelgroep, en veel artikelen uit de gespecialiseerde computerbladen maken deze editie van NCT weer tot een boeiend geheel.
Je bestelt NCT bij Passend Lezen
Tel. 070 - 338 15 00 
E-mail: klanten@passendlezen.nl

En de URL’s uit dit zomernummer kun je nog eens nalezen via dit pdf-document.