Veel verschillende verschillen in Klinkklaar 4

Hou je ervan om op te vallen? Om anders te zijn dan anderen? Of ben je liever net als iedereen. Mensen zoeken mensen die op henzelf lijken, én mensen vinden vreemde culturen leuk en interessant. Het is allebei waar. Gek is dat. In Klinkklaar 4 hebben we het over verschillen. In het gedicht doet Joris Jan Bas het anders dan de rest van de klas. In Tjiftjaf hoor je alles over biodiversiteit.  In het verhaal is het nieuwe kind in de klas een zebra en in een tweede verhaal is op een dag alles helemaal anders dan anders. 

Anneloes vraagt aan Ferry, Marit en Jesse wat hen anders maakt dan anderen en of het erg is om anders te zijn. Verder zijn er een heleboel weetjes over verschillende gewoontes in verschillende landen en hoor je iets over de organisatie Black Lives Matter.

Over Klinkklaar

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Klinkklaar is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl Bel 070 - 338 15 00 of mail naar klanten@passendlezen.nl