Toegankelijkheid: er is nog werk aan de winkel

In Moet je Horen van februari: een interview met Eric Velleman. Hij is bekend van de Stichting Accessibility en promoveerde onlangs op een onderzoek naar toegankelijkheid van websites van de Nederlandse gemeentes. Er is nog veel werk aan de winkel. Luister hier alvast naar een fragment.

Corrie Balemans heeft het in haar column over de stijging van de zorgkosten en hoe we tegen elkaar dreigen te worden uitgespeeld.
Kasteel Groeneveld in Baarn is het decor van een geurtentoonstelling. Loop je neus maar achterna. In Moet je Horen een reportage. 
Verder aandacht voor de eerste Braillepluim die in januari op Wereld Brailledag werd uitgereikt. Ook nieuws over een braille e-reader. En ondanks het verbod op discriminatie, komt de geleidehond nog steeds niet overal binnen. 
Het Beeld van de maand beschrijft een bijzondere foto met een kloppend hart in de hoofdrol.

Daarnaast natuurlijk de vaste rubrieken als Tips en Trucs; Uit de Media; de Agenda en de rubriek Ingezonden met lezersbijdragen en -advertenties.    

“Moet je Horen” bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl