Toegankelijk stemmen in Grave

In de nieuwste editie van Moet je Horen: Een terugblik op het Congres ‘als Horen en Zien je vergaan’, met organisator Helma Pascaud over deze bijeenkomst voor doofblinden. 
Verder een interview met de burgemeester van Grave over de mogelijkheid om in zijn en nog 11 andere gemeentes toegankelijk te stemmen op 20 maart.
 Luister hier alvast naar een fragment

Corrie Balemans heeft het in haar column over goed kunnen luisteren.

Verder een interview met Lucille Werner. De bekende voorvechtster voor gehandicaptenrechten, is samen met KRO-NCRV op zoek naar een minister voor gehandicaptenzaken. 

Dan: Het Oogfonds is samen met de andere initiatiefnemers van de Raak-stimuleringsprijs, op zoek naar Zienswijzen die rapporteren over toegankelijke en ontoegankelijke musea. Het Beeld van de Maand beschrijft het Blauwe Brexitmonster op het bureau van minister Blok en een uitgebreide agenda en de lezersadvertenties.   

“Moet je Horen” bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl