Supersnelle Klinkklaar

Klinkklaar 4 is nog niet begonnen of hij is al weer afgelopen. Tenminste, daar lijkt het even op, want Bas wil wel héél erg snel klaar zijn met het voorlezen. De Klinkklaar van april gaat over snelheid: Zoefff. Dus gaat alles even snel.

Je hoort waarom mensen zo geschikt zijn om hard te lopen, welke landdieren supersnel kunnen rennen, maar ook wat nou eigenlijk de snelheid van het licht is, en hoe het komt dat je een knal hoort als een straaljager door de geluidsbarrière gaat. Sportdocent Ruud Dominicus vertelt over snelle sporten en blinde reporter Doreen stapt in een duokart om de baan over te zoeven. En dan flitsen er ook nog wat moppen voorbij en natuurlijk ook muziek… (Audio, opent in nieuw venster).

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema.  Bestellen kan bij www.passendlezen.nl : Tel. 070 - 338 15 00, E-mail: klanten@passendlezen.nl of via www.superboek.nl.