Special Mode & Kleding Winter 2020

Wat zijn de vaak geziene kledingitems en combinaties in de winkels en in het straatbeeld? De Special Mode & Kleding winter 2020 biedt een uitgebreid trendoverzicht met rake beschrijvingen van modehits.

De modewereld is hoe dan ook aan het veranderen en dat merk je ook in de nieuwe modespecial. De focus verschuift van vluchtig naar duurzaam. Met minder collecties en kwaliteit boven kwantiteit. In de special brengen we je weer op de hoogte van de modetrends voor deze winter. Zo gaan blouses en tops met pofmouwen het straatbeeld tekenen. Maar ook ‘boho chic’ is een enorme hit. Daarnaast zocht Elian uit of een zogenaamde ‘kledingbox’, voor haar gevuld door een stylist, een uitkomst kan zijn.  Én we nemen een kijkje in de kledingkast van zowel Marlijn als Ayşegül.

Luister naar een fragment.
 
De special is gebaseerd op het modenummer van luistertijdschrift Cultuur, Trends & Mode. Abonnees van CTM hebben deze editie (19) al automatisch thuisgestuurd gekregen. De special Mode & Kleding Winter 2020 is als geschenkexemplaar te bestellen op Daisy-cd en als uitleenexemplaar te bestellen als streaming. Hij duurt ongeveer 120 minuten. Vraag hem aan bij Bibliotheekservice Passend Lezen: 070-338 15 00, of per e-mail: klanten@passendlezen.nl