Schrijvers en lezers in Beeldspraak 6

“Doe het jezelf niet aan om schrijver te worden,” betoogt Gerwin van der Werf in Trouw. “Maar blijf wél schrijven.” Nederland schrijft graag en veel; uitgevers worden overladen met toegezonden manuscripten, waar zelden een succesvol debuut uit voortkomt.


Toch verschijnen er voortdurend nieuwe titels. En ook gerenommeerde schrijvers zijn ooit met een eerste uitgave begonnen. A.F.Th. van der Heijden bijvoorbeeld, van wie nu ‘Stemvorken’ verscheen. En Robbert Welagen, wiens ‘Raam, sleutel’ lovende kritieken krijgt. Of Hanna Bervoets, die zowel het boekenweekgeschenk als een nieuwe verhalenbundel uitbracht. Al die boeken komen aan bod in Beeldspraak 6. 

Verder o.a. een interview met Bart Chabot, een fragment uit ‘Praat met mij’ van T.C.Boyle en een artikel over de populariteit van luisterboeken en over hoe ze voorgelezen worden.  Hier een fragmentje Beeldspraak als smaakmaker.

Over Beeldspraak

Beeldspraak is een luistertijdschrift dat maandelijks een overzicht geeft van wat er speelt op het gebied van literatuur. Voor iedereen die een leeshandicap heeft, maar wél van literatuur houdt. Abonneren op Beeldspraak kan via passendlezen.nl  Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl