Scapino brengt unieke voorstelling met audiodescriptie

Scapino Ballet Rotterdam en Wereldband brengen een unieke editie met audiodescriptie van hun voorstelling 'All Hands on Deck’. In het nieuwste nummer van luistertijdschrift Zapp! een interview met danseres Daphne van Dooren en Ed Wubbe, artistiek leider en choreograaf van Scapino.

Van Dooren legt uit wat deze voorstelling zo bijzonder maakt voor haar als professional en waarom je toch vooral moet komen kijken en luisteren. Tipje van de sluier: er is ook een touchtour… Wubbe gaat onder meer in op de bijzondere samenwerking met Wereldband en de verrassingen in deze voorstelling, die op zichzelf al een unieke combinatie is van muziek, dans, theater en humor. Je hoort in deze Zapp! ook enkele muzikale voorproefjes van ‘All Hands on Deck’. Luister hier naar een fragment van het interview met Ed Wubbe.

De editie met audiodescriptie wordt gebracht in samenwerking met Stichting Komt Het Zien! en vindt plaats op 5 juni in Theater Rotterdam.

Zapp! is hét audiotijdschrift voor tieners met een leeshandicap. Elke vier weken is er een nieuw nummer vol informatie en weetjes, een reportage, veel muziek, recensies van games, boeken en films en nog veel meer. Bestellen kan bij www.passendlezen.nl: Tel. 070 - 338 15 00, E-mail: klanten@passendlezen.nl of via www.superboek.nl.