Positieve geluiden in Zienswijs 5

Koffie op een terras, in een stenen kopje in plaats van een wegwerp-beker. Je geniet extra van zoiets als je het een tijd hebt moeten missen. Dat zou je kunnen zien als een voordeel van die hele ellendige coronacrisis. 
Als het om zulke kleine dingen gaat is het niet zo moeilijk om de positieve kant te zien. Bij grote tegenslagen is het lastiger om je niet uit het veld te laten slaan. Het leven van tropenarts Annemarie Horst veranderde drastisch toen haar zicht in korte tijd sterk achteruit ging. In plaats van te treuren over wat niet meer kan, probeert ze snel ‘een goede  blinde’ te worden en alle mogelijkheden te ontdekken die er wél zijn. 


Stormt het in je leven en in je hoofd? Yoga kan een manier zijn om tot rust te komen. Toen fysieke lessen vanwege corona ophielden, besloot yogadocente Senzi Man audioyoga te ontwikkelen. In Zienswijs is een klein stukje voorbeeld-les te horen, waar meteen je hartslag van omlaag gaat. 
Zodat je lekker ontspannen kunt luisteren naar de rest van Zienswijs 5.   Hier hoort u een voorproefje van de audioyoga.

Over Zienswijs

Zienswijs is hét luistermagazine voor mensen die op latere leeftijd blind of slechtziend worden. In Zienswijs ook: nieuws, achtergronden, commentaar en een lekkere column. Vraag een proefnummer aan of regel meteen een abonnement bij Passend Lezen: Tel. 070 - 338 15 00 E-mail: klanten@passendlezen.nl