Online pianoles in Moet je Horen 11

Gerard Cazemier. Hij is slechtziend en geeft pianoles. Dat kan in deze tijden ook allemaal online. Daar werden we heel nieuwsgierig naar. In Moet je Horen 11 een interview.

En hier alvast een fragment:
 
Dan een artikel uit de Media over de digitalisering en de toegankelijkheid daarvan. 

Daarna de column van Corrie Balemans die ons verder meeneemt in haar revalidatie. 

We spreken met Tonny van Breukelen. Haar werk om blinde en slechtziende migranten de Nederlandse taal te leren gaat zo goed en zo kwaad als dat kan, gewoon door. Ook komt een Poolse migrant aan het woord, die dankzij Tonny van Breukelen zichzelf steeds beter kan redden in onze maatschappij. Want waarom zou je blinde en slechtziende migranten uitsluiten van onderwijs in onze taal? 

Het Beeld van de Maand gaat over een stel uit Den Haag dat met de kinderen een weekje op vakantie wilde naar Griekenland en al weer vlot terugkeerde naar het vaderland om een en ander uit te leggen.  

Verder de rubrieken Agenda en Ingezonden.

Over Moet je Horen

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl