Onderzoek naar bril voor slechtzienden

Karst Hoogsteen, een student met Retinitus Pigmentosa, plaatste een advertentie in Moet je Horen. Hij kreeg tientallen reacties, en nu gaat hij zijn onderzoek naar een bril voor slechtzienden voortzetten aan de Universiteit van Harvard in de VS. Luister hier alvast naar een fragment uit het interview met hem.
 
In Tips en Trucs onder meer een nieuw conversiehulpmiddel om je tekst met spraak voorgelezen te krijgen. 

Corrie Balemans is een tikje nerveus in haar column deze maand.

Bibliotheekservice Passend Lezen wil het reliëfwerk meer onder de aandacht brengen. Moet je Horen ging langs bij de producent van reliëfmateriaal.

In het Nieuws de trieste waarheid over een chip die mensen met RP had moeten helpen. De Universiteit die er aan werkte, moest noodgedwongen het project stopzetten. De sponsor trok de stekker uit het hele plan. Hoe nu verder?

Het Beeld van de maand staat stil bij de overwinning van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival. Hoe zag het er allemaal uit?

Verder een uitgebreide Agenda, de rubriek Ingezonden en de lezersadvertenties.

Over Moet je Horen

“Moet je Horen” bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl Tel. 070 - 338 15 00 of e-mail: klanten@passendlezen.nl