Nieuwe editie Zapp!

Slechtziend en toch skaten? De liefde bedrijven met robots? Criminelen die studenten ronselen? Spijbelen tegen verkoudheid? Vloggende vissers? Je hoort het allemaal in het decembernummer van Zapp!

Ook heftige onderwerpen komen aan bod, zoals mishandeling: een slachtoffer, een vriendin en een hulpverlener komen aan het woord. En reporter Doreen ter Beest sprak in skatepark Waalhalla met de slechtziende Ruben, die uitlegt waarom je als skater op een andere manier naar het straatbeeld kijkt. Ook geeft hij je tips over het landen van een truc, hoor je in welke stad het fijn skaten is, en legt hij uit waarom die skateles die hij gaf aan een groep slechtziende tieners hem zijn beperking anders deed ervaren. Hier hoor je alvast een fragment.

Zapp! is hét luistermagazine voor jongeren met een leeshandicap van 13 t/m 18 jaar. Elke maand is er een nieuw nummer met informatieve artikelen en leuke weetjes, met de vaste rubrieken Muziek, Games en Boek, én met een reportage of interview. Nuttig, leuk en soms een beetje ondeugend... Zapp! is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl