Nieuwe editie Klinkklaar

“Heb je het koud? Hier, je mag mijn trui wel aan.” Bas geeft Roos een gekke trui met een rendier erop. Die had ie aangehad op ‘foute kersttruien dag’. Dat is niet de enige truiendag, want in februari komt de warme-truiendag eraan. Dan is het de bedoeling dat iedereen de verwarming een graadje lager zet.

In Klinkklaar 13 gaat het over WARM. Van de opwarming van de aarde tot samen lekker warm thuis rond de kerstboom zitten. Met een warm kerstverhaal en een raar boekfragment over het opwarmen van een wc-bril. En in het interview hoor je wat je aan moet trekken om een beetje warm te blijven op een ijs- en ijskoude plek zoals Siberië.

Luisterend naar Klinkklaar 13 krijg je het vanzelf een beetje warm…Nu al een beetje opwarmen? Luister dan hier alvast naar een fragment.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer met veel informatie en weetjes, een verhaal, een interview, muziek, moppen en meer. Steeds over een ander thema. Klinkklaar is verkrijgbaar via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl