'Naast luisteren, kan ze ook heel goed vertellen'

In de nieuwste editie van Moet Je Horen: Allereerst een interview met verhalenvertelster Eveline Masetti. Ze is werkzaam als ouderenpastor. Maar naast luisteren, kan ze ook heel goed vertellen. De slechtziende Eveline heeft er zelfs een opleiding voor gevolgd. Luister hier alvast naar een fragment.

Corrie Balemans heeft in haar column zo haar bedenkingen bij de ideeën van Forum voor Democratie. 

Vanaf de Ziezobeurs doen we verslag van de leukste nieuwtjes voor onze luisteraars: mooie reisjes en een aangepast hotel, een bijzondere voorleesmethode, de lichtgevende blindenstok en goedkope spraaklabels voor in huis. 

In de Agenda onder meer de nodige sportmogelijkheden, een tentoonstelling op de tast bij  Beelden aan Zee en een excursie naar een kasteel.

In de rubriek ‘Ingezonden’ reacties op het vorige nummer en een oproep om deel te nemen aan een onderzoek over hulphonden. En helemaal aan het eind de lezersadvertenties.

“Moet je Horen” bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen. Abonneren op Moet je Horen kan via www.passendlezen.nl